Lidhje

Transmetimi i traditës tek femijët në hapësirën shqiptare

  • Raimond Kola

Qindra fëmijë nga trevat shqiptare paraqitën në Gjirokastër vlerat e kulturës kombëtare. Fëmijët nga Peja e Tetova, nga Shkodra në Korcë dhe dhjetëra zona të tjera sollën në Kalanë e Gjirokastrës një atmosferë këngësh ,vallesh dhe kostumesh shumëngjyrëshe. Studiuesit vlerësojnë ruajtjen dhe transmetimin e vlerave origjinale me të gjithë hapësiratshqiptare.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG