Lidhje

Voskopojë, investime për të nxitur turizmin

  • Raimond Kola

Voskopoja, një zonë turistike në juglindje të Shqipërisë, po nxit kohët e fundit investime publike dhe private që pritet të përmirësojnë zhvillimin e zonës. Investimet prekin infrastrukturën dhe ngritjen e vilave të reja për turizmin familjar ndërkohë që po restaurohen edhe pesë nga kishat e vjetra që kanë mbetur në këmbë nga 22 kishat e dikurshme.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG