Lidhje

Nënshkodra dhe rreziku i përmbytjeve

  • Pëllumb Sulo

Fillimi i stinës së reshjeve ka risjellë vëmendjen drejt Nënshkodrës, si zona më e rrezikuar në Shqipëri nga përmbytjet. Megjithë investimet e kryera vitet e fundit për riaftësimin e argjinaturave, Nënshkodra vazhdon të përballet me probleme përsa i përket mbrojtjes nga përmbytjet.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG