Lidhje

Kosovë: Kërkohet më shumë siguri për gazetarët


Në Kosovë, organizatat e gazetarëve thanë se vetëm deri në muajin gusht të këtij viti janë regjistruar mbi 20 raste të sulmeve ndaj gazetarëve dhe punonjësve të medies, ndërsa nëpër vite mbi 50 raste të sulmeve kanë mbetur të pandriçuara. Në një debat mbi sigurinë e gazetarëve u tha se mos ndëshkimi i krimeve ndaj tyre po krijon hapësirë veprimi pêr kërcënuesit e lirisë së medies.Nga Prishtina njofton korrespondentja jonë, Edlira Bllaca.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG