Lidhje

Media Arkivi

Debat mbi mandatin e kryeprokurorit Llalla


Misioni amerikan OPDAT dhe ai europian EURALIS rekomandojnë zgjedhjen e një drejtuesi të përkohshëm deri në ngritjen e Këshllit të Lartë të Prokurorisë.

XS
SM
MD
LG