Lidhje

Ahmeti: Do të veprojmë në pajtim me vendimin e Gjykatës Kushtetuese


Bashkëkryesuesi i delegacionit të Kosovës për bisedime me Serbinë, Shpend Ahmeti tha se Partia Socialdemokrate e pranon vendimin e Gjykatës Kushtetuese dhe do të veprojë sipas tij. Rrjedhimisht nga sot anëtarët e Delegacionit shtetëror nga radhët e PSD-së pushojnë të shërbejnë në këtë organ. Ne kemi hyrë në Delegacion me kushtin që delegacioni të ketë kompetenca. Meqenëse ato nuk janë më, atëherë qëndrimi ynë në delegacion është pa kurrfarë rëndësie ligjore.

XS
SM
MD
LG