Lidhje

Në inçizime të fshehta, motra e Presidentit Trump thotë se ai “nuk ka parime”


inçizime fshehta, përmbajtja e cilave është bërë publike fundmi, Maryanne Trump Barry, ish-gjykatëse apeli, kritikon ashpër vëllain e saj vogël, presidentin Donald Trump.

Ai është interesuar vetëm tërheqë bazën e tij”, thotë ajo një bisedë regjistruar fshehtazi nga mbesa e saj, Mary Trump e cila kohët e fundit ka botuar një libër ku dënon pikëpamjet e presidentit, cilat i kishte vëzhguar grumbullimet familjare ndër vite.

Ai nuk ka asnjë parim. Asnjë”, thotë 83 vjeçarja Barry për vëllanë, inçizimet e fshehta mbesës saj, përfshijnë 15 orë biseda.

Gazeta Washington Post publikoi disa nga regjistrimet shtunën mbrëmje, shkruante se kishte kërkuar komente nga zonja Barry dhe nga zyrtarët e Shtëpisë Bardhë premten dhe shtunën. Gazeta njofton se nuk mori përgjigje.

Pasi Washington Post botoi artikullin me pikëpamjet e zonjës Barry për vëllain, presidenti nxorri një deklaratë shtunën:

Çdo ditë del një gjë e re. Kush e çan kokën? mungon im vëlla dhe unë do vazhdoj punoj pa pushim për popullin amerikan. Jo gjithë janë dakord, por rezultatet janë dukshme. Vendi ynë shpejt do jetë i fortë se kurrë!”

Shefi i Personelit Shtëpisë Bardhë, Mark Meadows i minimizoi akuzat gjatë një interviste televizionin Fox News dielën, duke thënë: Një ditë e re, një tjetër sulm politik”.

Regjistrimet e bëra publike i referoheshin një periudhe hershme presidencës zotit Trump, kur ai po ndërmerrte hapa për frenuar hyrjen e mijëra imigrantëve pa dokumenta Shtetet e Bashkuara nga Meksika dhe kur fëmijët e disa prej këtyre imigrantëve po ndaheshin nga prindërit.

O zot, nëse dikush është besimtar, do t’i ndihmojë njerëzit. Jo veprojë kështu”, thotë zonja Barry.

Gjykatësja pension thotë se ishte e skandalizuar nga mënyra se si po vepronte i vëllai postin e presidentit.

Postimet Twitter … gënjeshtrat, o Zot! Po flas lirisht, por shtrembërimi i vërtetës, mungesa e përgatitjes, gënjeshtrat!”, thotë ajo, duke përfunduar fjalinë një sharje papërshtatshme.

Ajo kritikoiatë ata po bënin me fëmijët kufi” dhe arrin përfunimin se i vëllainuk i kishte lexuar opinionet e saj për imigracionin çështjet para gjykatës.

një rast ajo kishte kritikuar një gjyqtar imigracioni se nuk e kishte trajtuar me respekt një aplikant për azil.

Çfarë ka lexuar ai”, Mary Trump pyet hallën e vet për presidentin. Jo. Ai nuk lexon, u përgjigj Barry.

një segment tjetër regjistrimit, zonja Barry i thotë mbesës:

Është hipokrizia, hipokriza dhe mizoria. Donaldi është mizor.”

55 vjeçarja Mary Trump i tha gazetës Washington Post fundmi, se xhaxhai i saj është i paaftë për qenë president dhe se ajo do bëjëgjithçka mundet zgjidhet demokrati Joe Biden.

Mary Trump është e bija e vëllait Presidentit Trump, Fred Trump Jr., i cili vdiq vitin 1981 nga një sëmundje e lidhur me alkoolizmin, kur ajo ishte 16 vjeç. librin e saj Me tepri dhe kurrë mjaftueshëm: Si krijoi familja ime njeriun rrezikshëm botës", ajo thotë se Donald Trump dhe babai i tij e kishin keqtrajtuar babanë e saj.

Një zëdhënës i zonjës Trump, Chris Bastardi, tha se ajo kishte filluar regjistronte bisedat me zonjën Barry vitin 2018, pasi kishte arritur përfundimin se afërmit e saj kishin gënjyer për vlerën e pasurive të familjes, dy dekada herët, kur kishte vdekur Fred Trump Sr., i ati i presidentit.

Gjatë një beteje ligjore lidhur me trashëgiminë i takonte asaj, fillimisht asaj do t’i jepej shumë pak nga ç’priste, por mosmarrëveshja u zgjidh privartisht vitin 2001.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG