Lidhje

Arti Grafik, vijon tradita në Gjirokastër


Arti grafik në Gjirokastër ka një traditë që po përcillet edhe tek piktorët e rinj. Megjithëse qyteti nuk ka një Galeri Artesh mjaft piktorë po paraqesin herë pas here punimet në mjedise të ndryshme. Korrespondenti ynë Raimond Kola ndoqi ekpozitën e përbashkët të dy piktorëve gjirokastritë dhe përgatiti kronikën.

XS
SM
MD
LG