Lidhje

Uidhërs për drejtesinë shqiptare


Në Tiranë ambasadori i Shteteve të Bashkuara John Uidhërs tha sot se Shqipëria duhet të gjejë një drejtpeshim mes imunitetit dhe nevojës absolute që zyrtarët e lartë të korruptuar të japin llogari. Këto komente ambasadori Uidhërs i bëri gjatë një konference për integritetin e funksionarëve shtetërorë. Ai shtoi se imuniteti nuk duhet të shërbejë si mburojë ndaj përballjes ligjore dhe as si shtysë për të kërkuar apo mbajtur poste të larta qeveritare. //rd//

XS
SM
MD
LG