Lidhje

Në Kosove situata e qetë por e brishtë


Zyrtarët ndërkombëtarë dhe vendas në Kosovë thanë sot gjendja e brendshme e sigurisë është e qetë, por e brishtë. Komentet e tyre u bënë pas takimit të Komitetit për shqyrtimin e sigurisë së brendshme, një mekanizëm që synon krijimin e strukturave të sigurisë pas zgjidhjes së statusit politik të Kosovës. Autoritetet vlerësuan lart vendimin e këshillit të ministrave të Bashkimit Evropian për fillimin e planifikimit të pranisë evropiane në Kosovë

XS
SM
MD
LG