Lidhje

Wisner: qytetarët e Kosovës duhet të punojnë për ndërtimin e mirëbesimit ndërmjet komuniteteve


Amabasadori amerikan Frank Wisner, i dërguari i
posaçëm i Shteteve të Bashkuara për statusin e
Kosovës, u bëri thirrje sot qytetarëve të Kosovës që
të punojnë për ndërtimin e mirëbesimit ndërmjet
komuniteteve dhe të lënë prapa të kaluarën. Gjatë një
vizite në komunën e Prizrenit, ai tha se Shtetet e
Bashkuara po punojnë me të gjitha mundësitë e tyre për
të gjetur një zgjidhje për statusin përfundimtar të
Kosovës, brenda vitit 2006.

XS
SM
MD
LG