Lidhje

OSBE/ODIHR do të ndihmojë Shqipërinë për të hartuar listat e zgjedhjeve


Zyra e OSBE-së për Institucionet Demokratike dhe të drejtat e Njeriut, ODIHR, do të ndihmojë Shqipërinë të hartojë listat e zgjedhësve.

Sipas marrëveshjes së arritur sot në Tiranë, listat e reja duhet të jenë gati për zgjedhjet e ardhme parlamentare në vitin 2009. Drejtori i ODIHR-it, ambasadori Christian Strohal tha se zgjidhja e vetme për listat problematike të zgjedhjeve në Shqipëri, është krijimi i një regjistri modern të bazuar në të dhëna cilësore.

XS
SM
MD
LG