Lidhje

Presidenti Sejdiu beson se 2007-a do të jetë vit pozitiv për statusin e Kosovës

  • Intervistoi Karadaku-Ndou

Presidenti i Kosovës Fatmir Sejdiu beson se viti 2007 do të sjellë zhvillime pozitive për statusin e Kosovës duke i dhënë fund pritjeve të qytetarëve të Kosovës. Zoti Sejdiu u bën thirrje serbëve të Kosovës të integrohen në jetën e vendit, dhe Beogradit t'i lejoje ata të zgjedhin vetë alternativat e tyre në Kosovë.
XS
SM
MD
LG