Lidhje

Ditari në Vizion Plus


Vizion Plus është partneri i ri i Zërit të Amerikës në Shqipëri.

Nga 26 shkurti programi televiziv i Zërit të Amerikës, Ditari, mund të ndiqet çdo ditë të javës nga ora 18:00 - 18:30 përmes televizionit Vizion Plus.

Zëri i Amerikës po ashtu do të vazhdojë të transmetohet në Shqipëri nga stacioni News24 dhe nga televizione lokale.

XS
SM
MD
LG