Lidhje

Videoja me këngë anti-shqiptare ngjall regime në Greqi dhe Shqipëri

  • Raimond Kola

Një video amatore, e publikuar në shtypin qendror grek, ngjalli reagime të forta në opinion e Greqisë dhe të Shqipërisë. Në video paraqitet një grup rekrutësh të ushtrisë greke që këndojnë gjatë stërvitjes një këngë me frymë të theksuar anti-shqiptare.

Krahas dënimit të akteve të tilla, në opinionet publike të të dy vendeve pasqyrohet nevoja e kapërcimit të frymës raciste që vihet re në segmente të shoqërisë greke. //az//

XS
SM
MD
LG