Lidhje

Reagime në Greqi mbi hetimet per skemat piramidale të 97-ës


Në mjetet e informimit greke dhe shqiptare kanë ngjallur reagime njoftimet e djeshme për fillimin në Greqi të një hetimi parlamentar për skemat pirmidale shqiptare. Sipas shtypit grek hetimet pritet të përqendrohen në transferimet e shumave të mëdha financiare nga Shqipëria drejt Greqisë dhjetë vjet më parë.

Analistë nga Athina thonë se rikthimi i kësaj çështjeje mund të sjellë edhe interesimin e palës shqiptare për finalizimin e një marrëveshjeje të ndërsjelltë për riatdhesimin e kapitaleve financiare të transferuara në bankat greke. //az//

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG