Lidhje

Udhëheqës të Prishtinës në një konferencë mbi Kosovën e pas-statusit


Udhëheqësit kryesorë politikë të Kosovës do të marrin pjesë në një konferencë dyditëshe me temën “Përgatitja e Strategjisë për 120 ditët e para për Kosovën e pas-statusit”, cila do të mbahet në Nju Jork më 12 -14 prill.

Përfaqësuesit serbë ndërkaq nuk besojnë se Kosova do të fitojë pavarësinë dhe kanë varur shpresat e tyre në qëndrimin kundërshtues të Rusisë ndaj propozimit të kryenegociatorit ndërkombëtar, Martti Ahtisaari. //az//

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG