Lidhje

Intervistë me Guvernatorin e Bankës së Shqipërisë, Ardian Fullani


Shqipëria ka një rritje ekonomike të qëndrueshme, por ajo mund të ruhet e tillë nëpërmjet zhvillimit të reformave strukturore, tha në një intervistë për Zërin e Amerikës, Guvernatori i Bankës Qendrore të Shqipërisë, Ardian Fullani. Zoti Fullani tha se në reformën strukturore një vend të veçantë për Shqipërinë ka sistemi energjetik. Zotin Fullani ndodhet në Washington për takimet vjetore në Bankën Botërore dhe Fondin Monetar Ndërkombëtar.
XS
SM
MD
LG