Lidhje

Bank Ki Mun i bën thirrje KS-së të mbështesë planin Ahtisari


Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Ban Ki Mun u pyet sot në se e mbështet pavarësinë e Kosovës. Pa dhënë një përgjigje të qartë, ai i bëri thirrje Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara që të mbështesë planin Ahtisari dhe shtoi se pret që të ketë diskutime të mëtejshme mes palëve. //iç//

XS
SM
MD
LG