Lidhje

Maqedoni: Zgjaten misionet paqeruajtëse në Afganistan dhe Bosnje


Deputetët maqedonas miratuan zgjatjen e misioneve paqeruajtëse të vendit në Afganistan dhe Bosnje-Hercegovinë.

Agjencia maqedonase e lajmeve tha se votimi unamin autorizon dërgimin e një njësie prej 130 trupash në Afganistan dhe një oficer të vetëm në njësinë e Bosnjes.

Rreth 205 ushtarë maqedonas shërbejnë në misione jashtë vendit. Këtu përfshihen 130 në Afganistan, 40 në Irak dhe 35 në Bosnje. // ze //

XS
SM
MD
LG