Lidhje

Aparati i ri "iPHONE" në dyqanet e firmës "Apple" dhe "AT&T"


Klientë në mbarë Shtetet e Bashkuara pritën në radhë për shumë orë për t’u bërë blerësit e parë të telefonit celular IPHONE, prodhuar nga firma e kompjuterëve Apple. I ashtuquajtur Telefoni Inteligjent që doli në shitje mbrëmë mund të përdoret për të dëgjuar muzikë, për të parë video, si parat fotografik dhe si kompjuter i lidhur me internet. IPHONE me kapacitet deri në 4 giga bajt kushton 500 dollarë, ose 600 dollarë për dyfishin e kapacitetit. Kostoja për shërbimin telefonik është të paktën 59 dollarë në muaj./al/
XS
SM
MD
LG