Lidhje

Kalendari 2008


Zëri i Amerikës ka vënë në qarkullim kalendarin e ri për vitin 2008. Për të marrë një kopje të kalendarit falas, mund të na dërgoni email në adresën: shqip@voanews.com

Ju mund ta dërgoni kërkesën tuaj edhe duke na shkruar në adresën:

Voice Of America

Albanian Service

330 Independence Ave, SW,

Room 3720

Washington DC 20237, USA

Ju lutemi dërgoni adresën tuaj të saktë dhe të plotë postare. Me këtë rast ju mund të dërgoni edhe mendimet tuaja për emisionet.

XS
SM
MD
LG