Lidhje

Rasti "Spitzer", seksi dhe politika ne SHBA

  • Leta Finçer

Skandali i takimit të guvernatorit të Nju Jorkut Eliot Spitzer me një prostitutë në një hotel të Washingtonit çuditi shumë amerikanë. Por reagimet nga bota ishin të kufizuara. Disa vëzhgues dhe aktivistë thonë se skandali Spitzer ilustron një veçanti në përqasjen amerikane ndaj seksit: dhënien pas skandaleve të seksit nga njëra anë dhe neverinë për diskutimet rreth seksit apo shfrytëzimit seksual nga ana tjetër.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG