Lidhje

Ç'mendojnë ish të përndjekurit politikë për dëmshpërblimet?


Në emisionin televiziv Ditari, Zëri i Amerikës zhvilloi një intervistë me z. Lek Mirakaj, i përndjekur nga diktatura komuniste.

Zoti Mirakaj foli për procesin e ngarkuar të plotësimit të formularëve dhe për përpjekjet e pamjaftueshme të qeverisë për integrimin e shtresës së të përndjekurve në jetën shoqërore të vendit.

XS
SM
MD
LG