Lidhje

Topalli: Amendamentet e Kushtetutës, të domosdoshme


Në një intervistë me Zerin e Amerikës, Kryetarja e Parlamentit te Shqipërisë, Jozefina Topalli, mbështet një propozim të ditëve të fundit në Parlament, mbi disa amendamente ndaj Kushtetutës së vendit. Ajo thotë se amendamentet e propozuara janë të domosdoshme për të mos krijuar kriza në jetën politike dhe parlamentare të Shqipërisë.

XS
SM
MD
LG