Lidhje

Debatet për zgjedhjet serbe në Kosovë


Në Kosovë kanë vazhduar debatet rreth synimeve të autoriteteve të Beogradit për të mbajtur zgjedhjet lokale edhe në komunat e Kosovës. Synimet e tilla të kundërshtuara ashpër nga Administrata ndërkombëtare dhe institucionet e Kosovës pritet të debatohen edhe në mbledhjen e radhës të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara.
XS
SM
MD
LG