Lidhje

Topi, Mesic: Pavarësia e Kosovës rrit sigurinë e rajonit


Presidenti i Shqipërisë Bamir Topi dhe Presidenti i Kroacisë Stipe Mesiç shprehën gjatë një konference të përbashkët shtypi në Tiranë pikëpamjen e përbashkët se pavarësia e Kosovës do të rrisë sigurinë e rajonit. Dy presidentët theksuan se afrimi me Bashkimin Europian do të kontribuojë në zhvillimin e të dy vendeve ballkanike.

XS
SM
MD
LG