Lidhje

Faith: Qëndrueshmëria e Kosovës, e vështirë pa zhvillim ekonomik


Autoritetet në Kosovë kanë vlerësuar se me zgjidhjen e statusit, Kosova ka krijuar një siguri më të madhe në rrugën drejt integrimit në Bashkimin Evropian. Gjatë një debati me përfaqësues të Odës Ekonomike të Kosovës me temën "Procesi i Integrimit Evropian dhe Perspektiva e Zhvillimit Ekonomik të Kosovës", përfaqësuesi civil ndërkombëtar, Peter Faith, tha në Prishtinë se qëndrueshmëria politike e vendit mund të vështirësohet po qe se nuk ka zhvillim ekonomik. //bsa//

XS
SM
MD
LG