Lidhje

Intervistë me Rektorin e Universitetit të Tiranës, Dhori Kule


Profesori Kule flet mbi liberalizimin e kritereve të pranimit në Universitete dhe standadet qe perdorin vendet e BE. Rektori i Universitetit të Tiranës thekson punën në përzgjedhjen e pedagogëve të rinj dhe kriteret.

XS
SM
MD
LG