Lidhje

Gazetarët në Kosovë, në Ditën Botërore të Shtypit


Gazetarët në Kosovë, në Ditën Botërore të Lirisë së Shtypit, kërkojnë respektim më të madh të punës së tyre dhe përkrahje më të madhe. Gjatë një tryeze të organizuar nga Asociacioni i Gazetarëve Profesioniste të Kosovës, sot në Prishtinë, gazetarët kanë kritikuar institucionet e vendit për, siç është thënë, tendencë të kontrollit mbi mjetet e informacionit. //ad//
XS
SM
MD
LG