Lidhje

Shqipëri: Bëhet problem kultivimi i bimëve narkorike në veriNë


Në zonat e thella malore, në Veri të Shqipërise, janë vërejtur rastet e para të kultivimit të bimëve narkotike, gjë që ka shtytë policinë që të nisë një fushatë sensibilizuese për parandalimin e kultivimit të kësaj bime. Përfaqësues të pushtetit vendor në këto komuna shprehen se është e nevojshme të përcaktohet qartazi nga ekspertet dallimi mes kërpit industrial dhe bimëve narkotike si dhe të ndalohet shpërndarja e farës së tyre.//iç//

XS
SM
MD
LG