Lidhje

Lohan: Reforma në drejtësi kërkon konsultime me grupe të interesit


Në Shqipëri ambasadori i delegacionit të Komisionit Europian Helmut Lohan tha sot se për reformën në Drejtësi nuk mjafton vetëm marrëveshja dhe konsensusi mes forcave politike por ato duhet të realizohen përmes një debati të gjerë dhe konsultimesh me grupet e interesit. Deklarata e zotit Lohan u bë gjatë prezantimit të programit të ri europian të asisitencës në fushën e Drejtësisë Euralius II.
XS
SM
MD
LG