Lidhje

Roli i pranisë ndërkombëtare në Kosovë, raportet BE-UNMIK


Përcaktimi jo i qartë i rolit të pranisë ndërkombëtare në Kosovë, mund të ndikojë që Bashkimi Evropian të mos fillojë misionin e tij në Kosovë për shkak të mungesës së një marrëveshjeje për kalimin e pushtetit nga Kombet e Bashkuara në mes të qershorit. Në këtë kuadër, Shefi i EULEX-it për policinë dhe drejtësinë, Iv de Kermabo, do të arrijë sot në Prishtinë, ku do të takojë udhëheqësit vendas dhe përfaqësuesit e institucioneve për sundim të ligjit. //iç//

XS
SM
MD
LG