Lidhje

Shqipëri, mjekët thonë se kanceri i gjirit po shtohet nga viti në vit


Ne Tiranë, mjekët pohojnë se kanceri i gjirit po shtohet nga viti në vit në gratë e reja. Studimet tregojnë për një dyfishim të rasteve të zbuluara me kancerin e gjirit në këto 10 vitet e fundit. Mjekët shqiptarë dhe amerikanë po bashkëpunojnë për të mbledhur fonde dhe informacione për t'i prerë rrugën kësaj sëmundjeje në popullatën shqiptare.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG