Lidhje

Shkëmbimet universitare Amerikë - Shqipëri


Universiteti i Shkodres " Luigj Gurakuqi" nenshkroi nje marreveshje bashkepunimi 5 vjeçare me Sandhills Community College te Karolines se Veriut ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes. Marrëveshja synon shkembimin e pervojes se disa prej fakulteteve te ketyre universiteteve si dhe te stafeve akademike dhe vete studenteve. Sipas Rektorit te Universitetit te Shkodres, profesor Artan Haxhit, marreveshja e bashkepunimit me universitetin e Karolines se Veriut eshte vazhdim i bashkepunimeve, te vendosura pas fillimit te proceseve demokratike ne Shqiperi, me disa universitete te tjera amerikane. //iç//

XS
SM
MD
LG