Lidhje

Ndërkombëtarizimi i sportit kosovar


Problemet politike me të cilat ndeshet Kosova janë bërë pengesë edhe për sportin kosovar, që prej vitesh nuk arrin të përfaqësohet në aktivitetet ndërkombëtare. Përfaqësues të federatave të sporteve dhe institucioneve të vendit po bëjnë përpjekje për të siguruar ndërkombëtarizimin e sportit me shpresën se mund të sigurojnë edhe pjesëmarrjen në lojërat olimpike të verës që do të mbahen në Kinë

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG