Lidhje

Tanush Shaska: Universitetet shtetërore të jenë më të pavarura


Universiteti Shtetëror i Vlorës është një Universitet relativisht i ri, i krijuar në vitin 1994, me rreth 14 mijë studentë, që tani për tani janë të shpërndarë në tri degë, në Fakultetin e Teknologjisë, atë të Drejtësisë dhe Fakultetin e Edukimit. Rektori i Universitetit të Vlorës, zoti Tanush Shaska, thotë se universitetet shtetërore shqiptare kanë nevojë të jenë më të pavarur. Kohët e fundit, pedagogët dhe studentët e këtij Universiteti morën pjesë në një konferencë shkencore dy-javore të Organizuar nga Advanced Nato Institute. //bsa//

XS
SM
MD
LG