Lidhje

Steven Zate: Shqipëria, burim trafiku i grave dhe fëmijëve


Përpjekjet e deritanishme të Shqipërisë për të goditur trafikimin e qenieve njerëzore vlerësohen ende të pamjaftueshme nga organizmat ndërkombëtare. Diplomatë amerikanë dhe ekspertë të USAID-it diskutuan sot për të luftuar trafikimin e grave dhe fëmijëve. Zv/Ambasadori amerikan, Stiven Zate, thotë se Shqipëria është ende një vend burimi për trafiqet, ndërsa zv/Ministrja e Brendshme shqiptare, Iva Zajmi, pohon vështirësitë në kontrollimin e kufijve tokësorë. //bsa//

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG