Lidhje

Shqipëria politikat sociale dhe tregu konkurrues i punës


Banka Botërore i kërkoi qeverisë shqiptare që të punojë për të krijuar një treg pune konkurrues në Shqipëri, duke i dhënë fund krahut të lirë të punës. Ekspertët e Bankës Botërore publikuan gjatë një konference ne Tiranë të dhëna krahasuese midis vendeve të Ballkanit Perëndimor dhe Shqipërisë për tregun e punës, politikave sociale dhe krijimit të vendeve të reja të punës. //bsa//

XS
SM
MD
LG