Lidhje

Kosovë: Mirëpritet letra e Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së


Letra e Sekretarit të Përgjithshëm të Kombeve të Bashkuara, Ban Ki Moon për rikonfigurimin e UNMIK-ut, është vlerësuar pozitivisht nga autoritetet politike në Kosovë. Analistë në Prishtinë thanë ndërkaq, se letra pasqyron zhvillimet në terren në Kosovë dhe zhvillimet në Bashkësinë Ndërkombëtare, pas shpalljes së pavarësisë së vendit.//lk

XS
SM
MD
LG