Lidhje

Kosova e gatshme të përmbushë përgjegjësitë që burojnë nga kushtetuta e re


Zyrtarët në Kosovë thanë se institucionet e vendit janë të gatshme të marrin të gjitha përgjegjësitë që u takojnë për ndërtimin e shtetit demokratik. Ndërkohë, personalitete ndërkombëtare shprehen se ndërtimi i një shoqërie demokratike dhe shumetnike është një sfidë e madhe përballë së cilës ndodhet Kosova. Gjatë një darke me trupin diplomatik në Prishtinë, hyrja në fuqi të Kushtetutës së Kosovës u vlerësua si ngjarje historike dhe dita e sotme është fillimi i një periudhë të re. Nga Prishtina njofton korrespondentja jonë Edona Demaj.
XS
SM
MD
LG