Lidhje

Intervistë me Ministrin e Turizimit të Shqipërisë, Ylli Pango

  • Laura Konda

Në stinën e verës, kur është edhe piku i turizmit, një destinacion për turistët nga e gjithë bota është Evropa dhe sidomos vendet e Mesdheut, me klimën e favorshme dhe relievin e thyer, shumë të pëlqyeshme për turistët. Shqipëria, është një vend i Mesdheut, pra me kushtet optimale për të patur një turizëm të zhvilluar, por duke folur me gjuhën e shifrave, ajo vazhdon të renditet pas shumë prej vendeve fqinje. Cilat janë disa nga arsyet? Për të biseduar për këtë Zëri i Amerikës kishte të ftuar për një intervistë në studion e programit "Ditari" Ministrin e Turizmit të Shqipërisë, Ylli Pango, i cili ndodhet në Shtetet e Bashkuara keto ditë pikërisht për të bërë më të njohur vendin, për të tërhequr më shumë turistë.

XS
SM
MD
LG