Lidhje

Ministri Shala për sfidat e ekonomisë kosovare


Zvarritja e çështjes së pavarësisë, niveli i lartë i papunësisë, dhe mungesa e investimeve të huaja kanë rënduar për shumë vite mbi ekonominë e Kosovës. Por suksesi ekonomik i Kosovës shihet nga shumë analistë si faktori përcaktues në qëndrueshmërinë e shtetit më të ri të Evropës. Për të diskutuar mbi këto Zëri i Amerikës i mori një intervistë, ministrit të Ekonomisë dhe Financave të Kosovës, zotin Ahmet Shala.

XS
SM
MD
LG