Lidhje

Në veri të Shqipërisë është dyfishuar numri i turistëve në krahasim me 2007


Agjencitë turistike në veri të Shqipërisë thonë se në krahasim me një vit më parë, është dyfishuar numri i turistëve, të cilët hyjnë në territorin e Shqipërisë përmes pikalimeve kufitare me Malin e Zi. Vizitorët e huaj qëndrojnë një ditë në Shqipërisë, për të parë qendrat më të rëndësishme kulturore dhe historike. Ndërkohë, studiues të ndryshëm pohojnë se duhet bërë më shumë për shtimin e informacionit turistik dhe për t'iu ofruar të huajve traditën vendase.

XS
SM
MD
LG