Lidhje

UNESCO do të diskutojë Beratin në Listën e Pasurive Botërore


Komiteti Egzekutiv i UNESCO-s do të diskutojë këto ditë pranimin e qytetit të Beratit në Listën e Pasurive Botërore. Autoritetet shqiptare e kanë paraqitur tashmë kantidaturën së bashku me planin e menaxhimit të Beratit dhe Gjirokastrës, qytet i pranuar në UNESCO. Korrespondenti ynë Raimond Kola bisedoi me Drejtorin e Kulturës Kombëtare në Berat, Petrika Stasa dhe përgatiti materialin.


XS
SM
MD
LG