Lidhje

Marrëveshje bashkëpunimi mes universiteteve të Gjirokastrës dhe Tetovës


Universiteti i Gjirokastrës dhe Universiteti Shtetëror i Tetovës nënshkruan një marrëveshje bashkëpunimi për nxitjen e studimeve akademike dhe shkëmbimeve mes studentëve. Pritet që bashkëpunimi të jetë veçanërisht në degët e mësuesisë dhe në fushën e kërkimeve historike, gjuhësore dhe letrare. Korrespondenti i Zërit të Amerikës në Gjirokastër, Raimond Kola, bisedoi me Rektorët e të dy Universiteteve dhe përgatiti kronikën.

XS
SM
MD
LG