Lidhje

Kosovë: Policia, e gatshme të marrë përgjegjësitë në veri


Autoritetet e Policisë në Kosovë shprehen të gatshme që të marrin mbi vete përgjegjësitë kryesore në pjesën veriore të Kosovës, të cilat vazhdon t'i mbajë Policia e Kombeve të Bashkuara. Sipas planit të Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së, Ban Ki Moon, për ristrukturimin e UNMIK-ut, deri në fund të muajit tetor, përgjegjësitë kryesore të ushtruara nga ky mision duhet të kalojnë tek Misioni i Bashkimit Evropian dhe Institucionet e Kosovës.//ad//

XS
SM
MD
LG