Lidhje

Dy projekte madhore për Shkodrën


Qarku i Shkodrës ka miratuar ndërtimin e dy veprave madhore - autostradën Shkodër-Hani i Hotit dhe linjën 400 kilovoltëshe për transmetimin e energjisë që vjen nga Mali i Zi. Zyrtarët shpresojnë se këto investime do të ndikojnë në zhvillimin ekonomik të zonës.//ad//

XS
SM
MD
LG