Lidhje

Cërvenkovski në Shqipëri: Pavarësia e Kosovës, çështje parësore për  t'u diskutuar


Presidenti i Maqedonisë Branko Cërvenkovski njoftoi sot se një ndër çështjet e para të qeverisë së re të Shkupit do të jetë ajo që lidhet me Kosovën dhe pavarësinë e saj. Këto komente presidenti maqedonas i bëri në përfundim të takimit në Durrës me presidentin shqiptar Bamir Topi. Të dy presidentët shprehën shqetësim për përpjekjet e qarqeve nacionaliste serbe siç u shprehën ata, që synojnë ndarjen e Kosovës.

XS
SM
MD
LG