Lidhje

Me flautisten nga Kosova Ermira Çitaku

  • Mirela Milori

Një sërë koncertesh në Kosovë e jashtë saj, pjesmarrje në aktivite ndërkombëtare e së fundi një koncert i përbashkët me artistë të muzikës klasike dhe jazz nga e gjithë bota. Kjo është biografia artistike e flautistes kosovare Ermira Çitaku. Në ambicjet e saj profesionale, renditen dhe botimi i një libri, si dhe realizimi i një dokumentari për veglat popullore të folklorit shqiptar.XS
SM
MD
LG